Μισθοδοσία - Εργατικά

Euro Logic Studies: e-Learning supported by Artificial Intelligence

ΕισαγωγήΣύντομη Περιγραφή

Η Σειρά Μαθημάτων, ξεκινάει από το μηδέν. Yποθέτει πως ο σπουδαστής δεν έχει καμία γνώση που σχετίζεται με τη Μισθοδοσία. Μπορεί να είναι ένα άτομο, που έχει τελειώσει μόνο το Λύκειο και δεν έχει εργασθεί ποτέ.

Τα μαθήματα ξεκινούν, από πολύ χαμηλά, με μία Γενική Ενημέρωση, που εξηγεί τι είναι η Εξαρτημένη Εργασία. Ασχολούνται, με το διαχωρισμό των εργαζομένων σε Υπαλλήλους και Εργάτες, με τη παρέμβαση της Πολιτείας για ρύθμιση της Αγοράς Εργασίας, με μία αναφορά στο Ασφαλιστικό Σύστημα κλπ

Ο σπουδαστής, μαθαίνει βασικές έννοιες, όπως είναι το Νόμιμο και Συμβατικό Ωράριο, ο Νόμιμος και Συμβατικός Μισθός, ο Μικτός και Καθαρός Μισθός κλπ

Ασχολείται με τις Αποδοχές, Απουσίες, Υπερωρίες, Υπερεργασία, Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, με Επιδόματα, Αδειες, Μερική Απασχόληση κλπ

Ο σπουδαστής, κάνει πολλές ασκήσεις υπολογισμών, σε όλα αυτά τα θέματα.
Διδακτικό Αποτέλεσμα: Τι θα μάθει ο σπουδαστής από τη Σειρά

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

Ο σπουδαστής ξεκινάει από το μηδέν. Παρακολουθεί Μαθήματα, που περιέχουν αρχικά μία Εισαγωγή στη Μισθοδοσία, με πολλά παραδείγματα, και στη συνέχεια αναλυτικές πληροφορίες, για διάφορα θέματα Μισθοδοσίας.

Μαθαίνει να κάνει υπολογισμούς, που αφορούν τη παρακράτηση Φόρου, τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, την Αδεια - Επίδομα Αδείας κλπ

Τα Μαθήματα δεν είναι ξεκάρφωτα. Δεν δώσαμε στο σπουδαστή, ένα πακέτο Video Clips, αφίνοντάς τον μόνο του, να ψάχνει τι πρέπει να κάνει κάθε στιγμή.

Αντίθετα, τα Μαθήματα είναι πολύ καλά οργανωμένα. Υπάρχει Σχέδιο Μαθήματος, που εξηγεί τί πρέπει να κάνει ο σπουδαστής, σε κάθε του βήμα. Εξηγεί πότε θα παρακολουθήσει θεωρία, ποια θεωρία, πότε πρέπει να σταματήσει για να κάνει άσκηση, ποια άσκηση πρέπει να κάνει κλπ

Το σχέδιο έχει δημιουργηθεί από ειδικούς, αλλά επειδή ο σπουδαστής εργάζεται μόνος στο σπίτι, την εφαρμογή του αναλαμβάνει ο σπουδαστής. Πρέπει να εφαρμόζει το Σχέδιο με ακρίβεια.

Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να εργάζεται, όποια μέρα και ώρα έχει διαθέσιμο χρόνο

Παρά το γεγονός, πως δηλώνουμε, ότι η χρονική διάρκεια των Μαθημάτων, είναι μερικοί μήνες, δίνουμε πάντοτε παράταση, σε όποιον χρειάζεται περισσότερο χρόνo, μέσα σε λογικά πλαίσια. Με άλλα λόγια: ο σπουδαστής έχει στη διάθεσή του, όσο χρόνο χρειάζεται, με τη προυπόθεση, να μη ζητήσει κάποιος να ολοκληρώσει, σε πέντε χρόνια ...

Αυτές είναι μοναδικές δυνατότητες, για όσους έχουν πρόβλημα χρόνου, για παράδειγμα, για όσους εργάζονται.

Παράλληλα, αν κάποιος έχει μία απορία, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, με ένα τηλέφωνο ή ένα email. Είμαστε στη διάθεσή του.

Μετά από όλα αυτά, θεωρούμε αδιανόητο, κάποιος που θέλει πραγματικά να μάθει, να μην έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Παρέχουμε όλα τα μέσα, μέσα στο χώρο του σπουδαστή και βελτιωνόμαστε συνεχώς ...
Δυνατότητες Εργασίας μετά τη παρακολούθηση της Σειράς Μαθημάτων

Υπάρχουν επιχειρήσεις, που θέλουν να έχουν κάποιον, να βοηθάει στο Λογιστήριο, μεταξύ των άλλων και στη Μισθοδοσία.

Eνα άτομο, που έχει παρακολουθήσει αυτή τη Σειρά Μαθημάτων, μπορεί να κάνει βοηθητικές εργασίες, στο Λογιστήριο

Αν όμως έχει και άλλες γνώσεις, πχ γνώσεις ERP ή γνώσεις Λογιστικής, αυξάνει σημαντικά, τις δυνατότητες απασχόλησης που έχει

Αυτό που χρειάζεται όταν ολοκληρώσει τη Σειρά Μαθημάτων, είναι να εργαστεί, να τριφτεί με τη καθημερινότητα μιας επιχείρησης, ώστε να αποκτήσει εμπειρία.

Είναι ένα καλό, πρώτο βήμα.
Πρώτο Μάθημα Δωρεάν

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη Σειρά Μαθημάτων, μπορεί να ζητήσει, να παρακολουθήσει το πρώτο Μάθημα Δωρεάν. Αυτό γίνεται χωρίς καμία υποχρέωση και έχει δύο στόχους.

Πρώτα απ όλα, επιτρέπει σε αυτόν που ενδιαφέρεται, να αποκτήσει εικόνα, για το τρόπο που γίνονται τα Μαθήματα. Μπορεί το πρώτο Μάθημα, να είναι συνήθως εισαγωγικό, αλλά κάποιος μπορεί να βγάλει αρκετά συμπεράσματα.

Παράλληλα επιτρέπει να βγουν συμπεράσματα, κατά πόσον ο υπολογιστής του ενδιαφερόμενου, συνεργάζεται σωστά, με το Σύστημα της Euro Logic Studies. Είναι και αυτό, μία σημαντική παράμετρος.

Παρακαλώ, αν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρώτο Μάθημα Δωρεάν, στείλτε μήνυμα στη Διεύθυνση info@eurologicstudies.gr, για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Στο μήνυμα πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν το Ονοματεπώνυμό σας και Τηλέφωνο επικοινωνίας.
Περιεχόμενο Μαθήματος

Απευθυνόμαστε σε Νέους Ανθρώπους, που θέλουν να μπουν στην Αγορά Εργασίας ή σε αυτού που Εργάζονται και θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους. Η Σειρά Μαθημάτων απευθύνεται γενικά, σε αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν, στο θέμα τις Μισθοδοσίας.

τα μαθήματα ξεκινούν, παρέχοντας μερικές Βασικές Εννοιες, όπως είναι οι Διακρίσεις Μισθωτών σε Υπάλληλοι και Εργάτες, οι Συμβάσεις Εργασίας, Ορισμένου και Αορίστου Χρόνου, οι Συμβάσεις Εργου κλπ.

Στη συνέχεια αναπτύσσοντται τα ακόλουθα:

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Διαδικασία Πρόσληψης. Ωράρια Εργασίας, Μεταβολές, Τροποποίηση Ωραρίου.

Αποδοχές, Ημερομίσθιο, Ωρομίσθιο, Απουσίες, Υπερωρίες, Υπερεργασία, Κρατήσεις για Φόρο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, Επιδόματα.

Μερική και Εκ Περιτροπής Απασχόληση.

Ημέρες Εργασίας, Αργίες, Αδειες, Ασθένεια, Μητρότητα, Στράτευση.

Λύση Συνεργασίας, Οικειοθελής, Απόλυση, Αποζημείωση, Συνταξιοδότηση κλπ.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, γίνονται μία Σειρά Ασκήσεις προσδιορισμού διαφόρων παραμέτρων, για καλύτερη κατανόηση της ύλης. Υπάρχουν απαντήσεις, σε όλες τις Ασκήσεις.
Εικόνες από το Μάθημα

Εικόνα 1: Ευελιξία Χρόνου Εργασίας


Εικόνα 2: Συμβατικό ωράριο, Υπερ Εργασία, Υπερωρία


Εικόνα 3: Νόμιμο και Συμβατικό Ωράριο


Εικόνα 4: Υπέρβαση Νομίμου Ωραρίου


Εικόνα 5: Προσαυξήσεις Υπερ Εργασίας, Υπερωρίας


Εικόνα 6: Βασικές Κατηγορίες Εισφορών ΙΚΑ


Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, για τη Σειρά Μαθημάτων, παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στο info@eurologicstudies.gr