Εγκατάσταση Συστήματος της Euro Logic Studies

Euro Logic Studies: e-Learning supported by Artificial Intelligence

Εγκατάσταση Συστήματος - Γενικές Πληροφορίες

Πρώτα απ όλα σημειώνουμε, πως για να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα, πρέπει απαραίτητα να έχετε σύνδεση στο Internet. Παράλληλα, πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας μία εφαρμογή, που τρέχει τα Μαθήματα

Η εγκατάσταση, της εφαρμογής στον υπολογιστή σας, ΔΕΝ σας δημιουργεί καμία Οικονομική υποχρέωση. Μπορείτε, αν θέλετε, να εγκαταστήσετε την Εφαρμογή, να παρακολουθήσετε κάποιο από τα Δωρεάν Μαθήματα και στη συνέχεια να διαγράψετε την εγκατάσταση.

Down Load Install.exe

Για να εγκαταστήσετε το Σύστημα στον υπολογιστή σας, παρακαλώ κατεβάστε και τρέξτε το πρόγραμμα Install. Αυτό θα γίνει, με κλικ, πάνω στη λέξη Install. Σημειώνουμε, πως το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί από τη Euro Logic Studies και είναι απολύτως ασφαλές, όπως προκύπτει από την εξέταση που έχουν κάνει Διεθνείς επιχειρήσεις, που αναπτύσσουν εφαρμογές Antivirus.

Με το ξεκίνημα του προγράμματος, εμφανίζονται στην οθόνη σας Αναλυτικές Οδηγίες για τον τρόπο που γίνεται η Εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Εγκατάσταση: Βοήθεια από τη Euro Logic Studies

Παρά το γεγονός, πως η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, με την εγκατάσταση του Συστήματός μας στον υπολογιστή σας, μπορούμε να βοηθήσουμε. Η εγκατάσταση, μπορεί να γίνει από τα γραφεία μας, με τη χρήση του προγράμματος AnyDesk.

Σε αυτή τη περίπτωση, παρακαλώ κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί, DownLoad Program AnyDesk για να κατεβάσετε το πρόγραμμα AnyDesk. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορούμε να κάνουμε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, από τα γραφεία μας.

Σημειώνουμε, πως το πρόγραμμα AnyDesk, παρέχεται Δωρεάν από το κατασκευαστή του

Επιπλέον, για να κατεβάσετε οδηγίες, για τη χρήση του προγράμματος AnyDesk, παρακαλώ κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί UsingAnyDesk. Αφού κατεβάσετε τις οδηγίες στον υπολογιστή σας, για να τις διαβάσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Microsoft Word ή το WordPad, που συνοδεύει, όλες τις Εκδόσεις των Windows