Εγκατάσταση Συστήματος της Euro Logic Studies

Euro Logic Studies: e-Learning Specialists - Distance Learning

Εγκατάσταση Συστήματος - Γενικές Πληροφορίες

Πρώτα απ όλα σημειώνουμε, πως για να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα, πρέπει απαραίτητα να έχετε σύνδεση στο Internet.

Η εγκατάσταση, της εφαρμογής στον υπολογιστή σας, ΔΕΝ σας δημιουργεί καμία Οικονομική υποχρέωση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε μόνο, όσα Μαθήματα παρέχονται Δωρεάν.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαγράψετε την εγκατάσταση, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε λοιπόν, αν θέλετε, να εγκαταστήσετε την Εφαρμογή, να ενημερωθείτε καλύτερα, να παρακολουθήσετε κάποιο από τα Δωρεάν Μαθήματα Επίδειξης και στη συνέχεια να διαγράψετε την εγκατάσταση.

Εγκατάσταση σε Συγκεκριμένο Υπολογιστή

Η εγκατάσταση του Συστήματος, γίνεται σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή. ΔΕΝ υπάρχει Login και Password. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα, ΜΟΝΟ από αυτό τον υπολογιστή. Σ αυτόν κατεβαίνουν τα Μαθήματα, σ αυτόν υπάρχουν τα αρχεία των Ασκήσεων που κάνετε. Θυμίζουμε πως τα Μαθήματα κατεβαίνουν από το Internet και τρέχουν Τοπικά.

Οπως θα εξηγήσουμε σε άλλο σημείο, αυτός ο τρόπος οργάνωσης, προσφέρει κάποιες σημαντικές δυνατότητες. Προσφέρει μία άλλη ποιότητα στο Μάθημα.

Η μόνη περίπτωση να αλλάξετε υπολογιστή, είναι να υπάρχει κάποια βλάβη σ αυτόν, που σίγουρα είναι μια εντελώς έκτακτη περίπτωση.

Πως γίνεται η Εγκατάσταση

Για να εγκαταστήσετε το Σύστημα στον υπολογιστή σας, παρακαλώ κατεβάστε και τρέξτε το πρόγραμμα Install. Σημειώνουμε, πως το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί από τη Euro Logic Studies και είναι απολύτως ασφαλές. Μην φοβάσθε για Ιούς και για Κακόβουλο Λογισμικό.

Με το ξεκίνημα του προγράμματος, εμφανίζονται στην οθόνη σας Αναλυτικές Οδηγίες για τον τρόπο που γίνεται η Εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Λειτουργία του Προγράμματος Install

Εγγραφή Σπουδαστή - Registration

Μετά την εγκατάσταση του Συστήματος, ο Σπουδαστής πρέπει να κάνει Εγγραφή - Registration

Με την εγγραφή, παίρνει αυτόματα Κωδικό, συνδέει τον υπολογιστή του, με το Server της Euro Logic Studies και κάνει Εγγραφή σε μία Σειρά Μαθημάτων

Σε περίπτωση που έχετε δυσκολία με την εγκατάσταση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού και να κάνουμε την εγκατάσταση για σας, μέσα από τα γραφεία μας.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TeamViewer. Το πρόγραμμα επιτρέπει, να χειριστούμε τον υπολογιστή σας από απόσταση, μέσα από τα γραφεία μας.

Εάν τελειώσετε την εργασίας σας και θέλετε να Διαγράψετε την εφαρμογή μας, τρέξτε και πάλι το πρόγραμμα Install. Υπάρχουν Οδηγίες, για τον τρόπο που γίνεται η Διαγραφή μιας Εγκατάστασης.

Μετά την εγκατάσταση, ο Σπουδαστής παρακολουθεί τα Μαθήματα, από το πρόγραμμα Lesson

Πρόγραμμα Lesson - Παρακολούθηση Μαθημάτων

Στο Video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε, πως λειτουργεί το πρόγραμμα Lesson